lEVI'S commuter  x Jacquard by Google activation

Project Type: Interactive design, build, installation

Location: Kinfolk, Brooklyn, NY

Status: Complete

Store Size: 1750 sf

Year: 2017

The project and program was Developed in collaboration with Imprint Projects. The commuter jacket is showcased in the storefront window, embedded within an interactive ecosystem of vertical pendant lights.

The interactive design component uses the Kinect photo sensors mounted on the underside of the custom maple wood   structure to collect motion input from street level activity. 

Sunbunker developed software design settings in the studio with touch designer. These custom settings are triggered by motion data captured from  pedestrian movement outside the store. 

From a distance, the public would view the lights moving in waves back and forth across the width of the storefront. As the viewer draws closer to the window display the lights re-align. They begin pulsing, radiating from the jacket at the center of the display.

Peess: Splash Levi's